Менко Менков, адвокат на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов

...
Менко Менков, адвокат на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Адв. Менков с коментар за решението на СГС за арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова

Менко Менков, адвокат на водача на ГЕРБ и някогашен премиер Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, бившия финансов министър Владислав Горанов и бившия правителствен представител Севделина Арнаудова коментира пред публицисти решението на Софийския градски съд за арестите.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 176
По-рано през днешния ден Софийският градски съд остави без разглеждане импортираните от Софийската градска прокуратура претенции за правосъдна глоба по осъществените дейности по претършуване и изземване от адреси, свързани с водача на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, пиарът Севделина Арнаудова и някогашния финансов министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, оповестиха от пресцентъра на съда.

В досъдебното произвеждане прокурорът е единственият орган по управлението на следствието, заради което констатацията му за незаконност на съответни дейности, осъществени от проверяващия орган, е в границите на неговата подготвеност и не се нуждае от правосъдно утвърждение. Доколкото в актуалното произвеждане прокурорът изначално приема, че осъществените дейности са опорочени, настояването му е неприемливо, написа в определението си арбитър Вера Чочкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР